Over ons

Al 2 jaar staat Car Hunters paraat voor haar klanten met een breed aanbod aan gebruikte personenauto's. Onder occasions ziet u ons meest recente aanbod.

We beschikken over een moderne eigen werkplaats waar we onderhoud aan alle merken doen. Wij zijn lid van de Nationale Auto Pas en hebben een online verbinding met het RDW. Wij kunnen dus direct uw nieuw aangekochte auto op uw naam zetten. U kunt dan direct rijden! Tevens bieden wij u VWE Garantie aan.

RDW erkend

Car Hunters is een echt familiebedrijf waar een gemoedelijke sfeer heerst. Wij bieden onze klanten een breed aanbod aan diensten en service en zijn hiervoor niet merk gebonden.
Bij ons is de klant nog echt koning en wij leveren onze auto's in optimale staat af. Tevredenheid van u als klant is onze belangrijkste drijfveer. En door ons aanbod aan diensten en service willen wij dit graag zo houden. U kunt bij ons altijd vrijblijvend terecht voor informatie en/of advies.

De ligging van ons bedrijf is heel centraal. Via de Google routebeschrijving onder contact op de website kunt u ons zeer makkelijk vinden.

U kunt vrijblijvend langskomen om onze occasions te bekijken.


Impressie Car Hunters